Нова можност за сите успешни и амбициозни претприемачи и компании.
Оние кои ќе се приклучат на Клубот ќе станат дел од нов екосистем којшто ќе продуцира долгорочен раст.
Пријави се!
Еден клик – многу бенефити!

Аплицирај сега

ПРИЕМ СОГЛАСНО СЛЕДНИТЕ КРИТЕРИУМИ ЗА ЧЛЕНСТВО:

  • КАПИТАЛ
  • ГОЛЕМИНА НА ПРИХОДИ
  • БРОЈ НА ВРАБОТЕНИ
  • РАЗВОЈНИ ПЛАНОВИ

АПЛИКАЦИИТЕ СЕ РАЗГЛЕДУВААТ ОД СТРАНА НА СПЕЦИЈАЛНА КОМИСИЈА

Членството е ограничено.
За подетални информации
email: bum@mse.mk
тел: 072 209 988